VI SÖKER NYA KOLLEGOR

Vill du jobba på världens bästa arbetsplats? 

Se lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi söker löpande nya kollegor. Se aktuella tjänster nedan.

Säljare Liveshopping

Som säljare kommer du att vara ansvarig för Mavshacks tjänsteutbud inom liveshopping mot nya potentiella kunder. Vår tjänst är en avancerad teknisk lösning skapad för att förbättra
kundernas redan existerande e-handelslösningar.

Läs mer
ansök här

Försäljningschef

Vill du vara med och utveckla och driva försäljning i ett starkt expansivt bolag inom streaming. Är du en framgångsrik ledare som brinner för att inspirera och utveckla dina medarbetare? Är du affärsmässig och drivs av att skapa lönsamhet och hitta nya möjligheter.

Läs mer
Ansök här

Social Media Manager

Har du koll på trenderna inom sociala medier och tycker att digital marknadsföring är det roligaste som finns? Då kan vi ha ett jobb för dig som Social Media Manager för Mavshack!

Läs mer
Ansök här

Säljare Copy/Print

Gillar du att bearbeta, utveckla och förvalta? Brinner du för möten med människor och av att göra bra affärer? Är du positiv, affärsmässig och ansvarstagande? Då passar du in hos oss på Mavshackgruppen. 

Läs mer
Ansök här

Mavshack i korthet

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Tillsammans med våra dotterbolag YourIT, 24hTech, Mavshack Movies, Mavshack Zellma och Partner54 erbjuder vi digitala helhetslösningar anpassade efter våra kunders behov oberoende av bransch och marknad.

Vi på Mavshack AB har lång erfarenhet av ta fram skräddarsydda IT-lösningar åt företag inom en rad olika branscher. 2007 startade Mavshack AB Mavshack Movies som en av de första streamingtjänsterna att träda in på den svenska marknaden.

Nya krav har gett oss nya utmaningar som resulterat i att vi genom åren utvecklat nya innovativa tekniska lösningar. Vi tror på att kunskap och förståelse är nyckel till ett framgångsrikt utvecklande av den digitala arbetsprocessen. Det har lett oss till att arbeta både business to business och business to consumer.

Sedan 2007 har vi, tillsammans med våra dotterbolag, tagit fram nya innovativa tekniska lösningar åt våra kunder. Aktien handlas på Nasdaq First North under kortnamnet MAV.

Skicka in din ansökan

Känner du att du är helt rätt person för oss? Skicka in en intresseanmälan idag.

    "Jag godkänner att Mavshack sparar mina uppgifter"