VI SÖKER NYA KOLLEGOR

Vill du jobba på världens bästa arbetsplats? 

Se lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi söker löpande nya kollegor. Se aktuella tjänster nedan.

Säljare

Vill du vara med och bygga framtidens IT-företagsgrupp? Vi söker löpande hungriga säljare som vill sälja vår portfolio av produkter. Vi finns idag i Stockholm, Karlstad, Västerås och Örebro. Ansök nedan och berätta varför just du ska bli en del av Mavshack Gruppen.

Ansök här

IT-tekniker Itevo

Som IT-tekniker på Itevo arbetar du nära kund med en vardag som är dynamisk och erbjuder varierande arbetsuppgifter. Du arbetar i ett engagerat team som tillsammans har flerårig och gedigen yrkeskompetens inom teknik, ekonomi och affärsutveckling.

Läs mer
Ansök här

Mavshack i korthet

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Tillsammans med våra dotterbolag Itevo, Mavshack Movies, Mavshack Studios, Mavshack Development och Shapp erbjuder vi digitala helhetslösningar anpassade efter våra kunders behov oberoende av bransch och marknad.

Vi på Mavshack AB har lång erfarenhet av ta fram skräddarsydda IT-lösningar åt företag inom en rad olika branscher. 2007 startade Mavshack AB Mavshack Movies som en av de första streamingtjänsterna att träda in på den svenska marknaden.

Nya krav har gett oss nya utmaningar som resulterat i att vi genom åren utvecklat nya innovativa tekniska lösningar. Vi tror på att kunskap och förståelse är nyckel till ett framgångsrikt utvecklande av den digitala arbetsprocessen. Det har lett oss till att arbeta både business to business och business to consumer.

Sedan 2007 har vi, tillsammans med våra dotterbolag, tagit fram nya innovativa tekniska lösningar åt våra kunder. Aktien handlas på Nasdaq First North under kortnamnet MAV.

Skicka in din ansökan

Känner du att du är helt rätt person för oss? Skicka in en intresseanmälan idag.

    "Jag godkänner att Mavshack sparar mina uppgifter"