VI SÖKER NYA KOLLEGOR

Vill du jobba på världens bästa arbetsplats? 

Se lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi söker löpande nya kollegor. Se aktuella tjänster nedan.

Customer Success Manager

Är du någon som är nyfiken och som vill växa in i en större och mer komplex roll över tid. Du har antagligen en bakgrund inom försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och projektledning.

Läs mer
Ansök här

Mavshack i korthet

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Tillsammans med våra dotterbolag YourIT, 24hTech, Mavshack Movies, Mavshack Zellma och Partner54 erbjuder vi digitala helhetslösningar anpassade efter våra kunders behov oberoende av bransch och marknad.

Vi på Mavshack AB har lång erfarenhet av ta fram skräddarsydda IT-lösningar åt företag inom en rad olika branscher. 2007 startade Mavshack AB Mavshack Movies som en av de första streamingtjänsterna att träda in på den svenska marknaden.

Nya krav har gett oss nya utmaningar som resulterat i att vi genom åren utvecklat nya innovativa tekniska lösningar. Vi tror på att kunskap och förståelse är nyckel till ett framgångsrikt utvecklande av den digitala arbetsprocessen. Det har lett oss till att arbeta både business to business och business to consumer.

Sedan 2007 har vi, tillsammans med våra dotterbolag, tagit fram nya innovativa tekniska lösningar åt våra kunder. Aktien handlas på Nasdaq First North under kortnamnet MAV.

Skicka in din ansökan

Känner du att du är helt rätt person för oss? Skicka in en intresseanmälan idag.

    "Jag godkänner att Mavshack sparar mina uppgifter"