Om oss

Mavshack AB (Publ)

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Tillsammans med våra dotterbolag ItevoMavshack Entertainment,Mavshack Development, Mavshack Liveshopping, Mavshack studios och Shapp! erbjuder vi digitala helhetslösningar anpassade efter våra kunders behov oberoende av bransch och marknad.

Vi på Mavshack AB har lång erfarenhet av ta fram skräddarsydda IT-lösningar åt företag inom en rad olika branscher. 2007 startade Mavshack AB Mavshack Movies som en av de första streamingtjänsterna att träda in på den svenska marknaden.

Nya krav har gett oss nya utmaningar som resulterat i att vi genom åren utvecklat nya innovativa tekniska lösningar. Vi tror på att kunskap och förståelse är nyckel till ett framgångsrikt utvecklande av den digitala arbetsprocessen. Det har lett oss till att arbeta både business to business och business to consumer.

Sedan 2007 har vi, tillsammans med våra dotterbolag, tagit fram nya innovativa tekniska lösningar åt våra kunder. Aktien handlas på Nasdaq First North under kortnamnet MAV.