Jobb

Digital Koordinator /Content Manager

Om 24h Tech International AB

24h Tech har lång erfarenhet av plattformsutveckling och har därmed en av marknadens bredaste kompetenser inom Global Distribution och DCB (Direct Carrier Billing). Bolaget erbjuder skräddarsydda streaming- och plattformslösningar, där vi hjälper kunden från idé till en färdig slutprodukt. Oavsett plattform eller operativsystem har vi möjlighet att erbjuda llt från innehållsproduktion (exempelvis Augmented Reality) till specialanpassade betallösningar. 24hTech arbetar alltid med kundens målsättning och utgångspunkt, oavsett om det handlar om en nystartad verksamhet eller del av en aktuell kampanj.

Om tjänsten som Content Manager

Utvärdera och bekräfta kvaliteten på inkommande material för interna och externa plattformar. Samt sköta kontakten med leverantören.

Samarbeta med våra kunder, internt och externt, och assistera med kommunikationen av förändringar och utveckling av plattformarna.  

Sköta kommunikationen med kunder för bättre förståelse av deras behov av innehåll och prioriteringar.
Sköta kundsupport för både interna och externa plattformar.
Assistera i samordning av, både interna och externa, filer.  

Egenskaper och kunskaper vi letar efter

All utbildning inom informationshantering eller mediahantering är meriterande.
Erfarenhet av användarutbildning och support.
Kunskap inom Adobe Premiere, Adobe After Effects, Adobe Photoshop
Meriterande är om du har erfarenhet av rättighetshantering och digital rättighetshantering


Vi söker dig som…

… är öppen, driven och tålmodig. Du är duktig på att kommunicera med både kunder och kollegor med tydlighet och lyhördhet. Du tycker att det är roligt att ha flera olika arbetsuppgifter och är inte rädd för att prova på något du inte gjort tidigare och bra på att ta eget ansvar. Du behöver ingen tidigare erfarenhet men är sugen på att lära dig nått nytt.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Centrala Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: job@mavshack.com