Jobb

Technical Sales Support

Technical Sales Support till Mavshack

Jobbeskrivning
Mavshack Movies är en global prenumerationstjänst som levererar SVOD-tjänster (streaming video on demand) för asiatisk digital underhållning. Tjänsten ger obegränsad tillgång till högkvalitativ streaming av live-sport, film, tv-serier och ljudböcker. Innehållet distribueras via streaming- och hostingleverantörerna Akamai och Amazon cloud för direkt uppspelning via smartphones, läsplattor, TV-boxar, Smart TV etc.

Prenumerationerna säljs via App Store, Google Play och Amazon, samt via Mavshack Movies egna kanaler. Via samarbeten med distributörer och leverantörer finns tjänsten tillgänglig i över 80 olika länder. Vi erbjuder betalningsalternativ anpassade efter våra olika marknader, Direct carrier billing har skapat möjlighet att erbjuda tjänsterna även till personer som saknar betalkort. Våra tjänster är inte bundna till de länder användarna befinner sig i, men volymen streamat innehåll är störst i Mellanöstern, USA, Kanada, Storbritannien och Australien. Majoriteten av våra prenumeranter är indier och filippiner bosatta utanför sina hemländer.

Om tjänsten som Technical Sales Support
Som Technical Sales Support på Mavshack arbetar du på den administrativa avdelningen med innehåll och support frågor från kunder.
Din roll kommer vara mycket varierad och innehåller allt från administration, support till säljare samt tekniska bitar som innefattar kunskap inom video/streaming frågor, både mjukvara och hårdvara.
Dina kontaktytor är många och du kommer ha daglig kontakt med kunder från flera olika länder.

Då din roll kommer innehålla såväl administrativ som teknisk support är du unik i din befattning, men självklart har du stöd av dina många kompetenta kollegor runt omkring dig. Genom din solidariska personlighet och starka framåtanda driver du affärerna framåt och har även god möjlighet att växa tillsammans med bolaget.

Vi söker dig som…
… är öppen, lojal och noggrann och lugnet lyckas du hålla trots att det ibland hettar till om öronen. Du har ett brinnande tekniskt intresse och är en mästare på att kommunicera med olika intressenter med tydlighet och lyhördhet. Du är därför precis lika duktig på att göra en effektberäkning som du är på att förklara för kunden vad som behövs.

För denna tjänst behöver du någon form av teknisk erfarenhet och troligtvis har du utvecklat dessa kunskaper vid en tidigare anställning inom ett praktiskt yrke eller genom utbildning inom ett tekniskt område – Framförallt lägger vi stor vikt i ditt intresse för våra affärsområden.
Du har en bra problemlösningsförmåga och är orädd för att prova på nya saker och ta eget ansvar.

Vad Mavshack erbjuder dig
På Mavshack erbjuds du ett roligt och stimulerande arbete i ett spännande företag med högt i tak.
Gillar du färgglada, varma och öppna företagskulturer där arbetsglädjen skapas av spontanitet, flexibilitet och humor kommer du att trivas bra! Här finns stort utrymme för förändring och utveckling.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Centrala Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: job@mavshack.com